Väetamise soovitused: Kevadel laotage väetis pinnasele ja viige see enne külvi või istutamist mulda 10–15 cm sügavusele. Seejärel viige väetis lokaalselt piki taime juurekrooni 5 cm sügavusele. Ärge väetage rohkem kui kaks korda kuus, sõltuvalt taime füsioloogilisest küpsusest ja toitumisvajadustest.
Lokaalseks väetamiseks: 20–50 grammi taime kohta.
Juhuslikuks väetamiseks: 100–300 grammi 1 m² kohta.
Kerge (liivase) mulla korral kasutage suuremat väetiseannust ja rasketes (savistes) muldades väiksemat väetiseannust. Pärast väetamist kastke rikkalikult. Parimate tulemuste saavutamiseks on soovitatav kasutada koos mulla biostimulaatorite või mikrobioloogiliste väetistega.
Kompositsioon/toitained:
- üldlämmastik (N) – 6,1%:
- ammoniaak (NH3) – 0,4%,
- nitraat (NO3) – 0,2%,
- karbamiidlämmastik (NH2) – 0,1%,
- orgaaniline lämmastik (Norg) – 5 , 4%;
- kogu difosforpentoksiid (P2O5) – 3,1%,
- vees lahustuv fosforpentoksiid (P2O5) – 3,1%;
- dikaaliumoksiid (K2O) – 3,8%,
- vees lahustuv dikaaliumoksiid (K2O) – 3,8%;
- kaltsium – 6,9%;
- magneesium – 1,5%;
- kuivaines – 88,7%;
- orgaaniline süsinik (Corg) – 26,3%;
- pH – 6,4.
Lisandid:
- Kaadmium (Cd) <40 mg/kg;
- plii (Pb) <120 mg/kg;
- elavhõbe (Hg) <1,0 mg/kg;
- kroom (Cr) <70 mg/kg;
- tsink (Zn) <1500 mg/kg;
- vask (Cu) <600 mg/kg;
- arseen (Ar) <40 mg/kg;
- nikkel (Ni) <50 mg/kg;
- kuuevalentne kroom (Cr (VI) <2 mg/kg;
- Escherichia coli ja Enterococcaceae bakterite kontsentratsioon ei ületa 1000 CFU/g värskest massist.