Väetamise soovitused: väetage lokaalselt, parem on väetis segada mulda ümber taime või segada mullaga enne taime istutamist. Väetis on pikaajalise toimega, seetõttu püüdke suurem osa kasutada vegetatsiooniperioodi esimesel poolel. Peale väetamist peab kastma. Kui soovite kiiremat toimet, kasutage koos mikrobioloogiliste väetistega.
Väetamisnorm:
- köögiviljamaa (muld) – 250–300 g/m2;
- köögiviljad ja kartul – 150–250 g/m2;
- lilled – 100–150 g/m2;
- aedmaasikad, viljapõõsad, dekoratiivtaimed – 150–250 g/m2;
- viljapuud – 200–250 g/m2;
- muru – 200 g/m2.
Koostis:
- üldlämmastik (N) – 2,1 %;
- ammooniumlämmastik(N-NH4) – 0,2 %;
- orgaaniline lämmastik– 1,87 %;
- fosforpentaoksiid (P2O2) – 2,9 % (sealhulgas vees lahustuv – 2 %);
- kaaliumoksiid (K2O2) – 2,4 %;
- kaltsiumoksiid (CaO) – 2,5 %;
- magneesiumoksiid (MgO) – 1,2 %;
- orgaanilise aine kogus – 74,6 %;
- kuivaine kogus – 90,3 %;
- orgaaniline süsinik – 70 %;
- väetise niiskusesisaldus – 9,7 %;
- pH – 8.
Lisandid:
- kaadmium (Cd) < 40 mg/kg;
- plii (Pb) < 120 mg/kg;
- elavhõbe (Hg) < 1,0 mg/kg;
- kroom (Cr) < 70 mg/kg;
- tsink (Zn) < 1500 mg/kg;
- vask (Cu) < 600 mg/kg;
- arseen (Ar) < 40 mg/kg;
- nikkel (Ni) < 50 mg/kg;
- kuuevalentne kroom (Cr (VI) < 2 mg/kg;
Escherichia coli ja Enterococcaceae tüüpi bakterite kontsentratsioon ei ületa 1 000 PMÜ/g värske massi kohta.