Veebilehe kasutamist jätkates nõustute meie kasutus- ja privaatsustingimustega ja oled teadlik küpsiste kasutamisest. Loe täpsemalt
Fermenteeritud kana sõnnikust valmistatud suure fosforisisaldusega granuleeritud orgaaniline väetis Otstarve: granuleeritud orgaaniline kompleksväetis, mulla, aedviljade, lillede, aia- ja dekoratiivtaimede, muru väetamiseks Kasutamise soovitused: väetamiseks lokaalselt või igale poole (muru). Valage osa väetis laiali või asetage pinnaselle enne istutamist või vegetatsiooni alguses, ülejäänud osa kasutage vegeteerimisperioodil. Põõsaste ja puude ümber väetage okste võra laiuselt. Väetise kulu: aiamaa (pinnas) – 3,5-4 l/10 m2; köögiviljad ja kartulid – 2-3,5 l/10 g/m2; lilled – 1,5-2 l g/10 m2; maasikad, viljapõõsad, dekoratiivtaimed – 2-3,5 l/10 m2; viljapuud – 3-3,5 l/10 m2; muru – 2 l/10 m2. Taimi väetada, orienteerudes taimekasvu põhifaasidele (idanemise, idulehtede moodustumise, pärislehtede moodustumise, butoniseerimise, õitsemise, viljade moodustumise, küpsemise, valmimise faasid). Koostis: üldlämmastik (N) – 2,8%; ammooniumlämmastik (N-NH4) – 0,3%; orgaaniline lämmastik – 2,5%; fosforpentoksiid (P2O2) – 5,7% (sealhulgas vees lahustuv – 1,5%); kaaliumoksiid (K2O2) – 2,0%; kaltsiumoksiid (CaO) – 11,8%; magneesiumoksiid (MgO) – 1,9%; orgaanilise aine kogus – 62%; kuivainesisaldus – 92%; väetiste niiskusesisaldus – 8%; pH – 7-7,6. Orgaaniline väetis koosneb kanasonnikust, mida on fermenteeritud ja seejarel 1 tund pasttoriseeritud temperatuuril +70o C. 2 kategooria.
Kasutamise soovitused: väetamiseks lokaalselt või igale poole (muru). Valage osa väetis laiali või asetage pinnaselle enne istutamist või vegetatsiooni alguses, ülejäänud osa kasutage vegeteerimisperioodil. Põõsaste ja puude ümber väetage okste võra laiuselt.
Väetise kulu:
Taimi väetada, orienteerudes taimekasvu põhifaasidele (idanemise, idulehtede moodustumise, pärislehtede moodustumise, butoniseerimise, õitsemise, viljade moodustumise, küpsemise, valmimise faasid).
Koostis:
Orgaaniline väetis koosneb kanasonnikust, mida on fermenteeritud ja seejarel 1 tund pasttoriseeritud temperatuuril +70o C. 2 kategooria.
Tootja | Organic Way |
---|